Anse Info' logo

Anse Info

Software & Services for outdoor advertising

romaneste english

 

Despre Anse Info !

Incepind cu anul 1999 Anse Info srl. este prezenta in industria publicitatii din Romania oferind acesteia software specializat de tip ERP / CRM precum si servicii de consultanta organizationala, strategie IT si audit.

Inca de la infiintare increderea dvs a fost justificata de experienta D-lui Andrei Nicoara, fondatorul si actionarul unic al Anse Info, ce activeaza in domeniul publicitatii outdoor inca din anul 1995 asumindu-si sarcini relevante in unele dintre cele mai importante companii al momentului.

Oferta de aplicatii software pentru publicitatea outdoor si indoor consta in pachetul de module “ANSE” ce ofera, folosind ultimele tehnologii IT in urma procesului continiu de modernizare, suport complet de tip ERP / CRM, respectv automatizarea si integrarea completa a activitatilor specifice publicitatii pe afisaje publicitare fie ea publicitate exterioara, interioara sau pe mijloacele de transport in comun. Companii de renume utilizeaza aceste aplicatii ducindu-le astfel in pozitia de a sustine managementul a peste 60% din afisajele romanesti.

Mai multe companii din domeniu au ales de asemeni serviciile Anse Info de consultanta organizationala si procedurala in vederea obtinerii unei structuri performante, cu o viziune clara asupra stadiilor ulterioare de dezvoltare si a necesitatilor specifice acestora.

 

mai multe despre
Andrei Nicoara

Blog
Andrei Nicoara