Anse Info' logo

Anse Info

Software & Services for outdoor advertising

romaneste english

 
 

ANSE

Sub denumirea generica de ANSE sunt reunite o serie de module software menite afacerilor dedicate afisajelor publicitare.

Scopul acestora este ca, impreuna cu orice aplicatie financiar-contabila si cu sistemul de harti GIS Magellan sa acopere complet necesitatile dvs.

Aplicatia usureaza o organizare de tip holding automatizand substantial relatiile comerciale dintre firme ce fac parte din acelasi grup.

Aceste module au o arhitectura moderna putind fii utilizate in totalitate si in afara sediului dvs prin folosirea internetului.

Cele mai importante beneficii

  • elimina posibilitatea dublei vanzari inca din momentul ofertarii
  • elimina posibilitatea omiterii facturarii. Exista rapoarte ce compara valoarea contractata cu cea facturata
  • permite ofertarea inteligenta pentru cresterea gradului de ocupare si a profitului per afisaj
  • permite calculul rentabilitatii in timp a contractelor de media si de vanzari respectiv optimizarea retelei si a vanzarii
  • calculul in avans a bugetelor de venituri si cheltuieli
  • pronosticarea ratei de ocupare pe baza contractelor semnate si a rezervarilor
  • aplicatia lucreaza in ROL, USD, EUR

Functionalitate

Suporta grupurile de firme: Daca activitatea se desfasoara prin intermediul mai multor firme separate juridic dar cu management si actionariat comun rapoartele pot fi generate consolidat sau individual iar platiile generate de contractele de media incheiate in interiorul grupului se prelucreaza automat. (O obligatie de plata pentru o firma din grup genereaza automat un venit pentru cealalalta). Oriunde este necesar se iau masuri pentru ca numai firma titulara a contractului de media sau numai cea care a investit in constructia afisajului sa poata executa anumite operatiuni cu implicatii legale.

Ofertarea: se obtine cu ajutorul unui filtru complex bazat pe criterii precum cele geografice, cele constructive, cele comerciale (branduri ce trebuie/nu trebuie sa existe pe afisaje alaturate), cele de eficienta (pornind de la o valoare propusa a chiriei se calculeaza gross-mariginul pentru fiecare afisaj, adica total venit minus total cost media). Exista posibilitatea de a aplica un algoritm de minimizare a gaurilor de ocupare. Disponibilitatea spre vanzare a unui afisaj este calculata luind in calcul contractele de vanzari, rezervarile si, dupa dorinta, ofertele emise si inca valabile. Oferta propriu-zisa este compusa din: lista excell, pina la 2 poze ale afisajului, harta retelei ofertate, harta amplasarii afisajului (in colaborare cu o aplicatie GIS externa).

Rezervari: exista un sistem de expirarea automata a acestora. Managementul poate tine sub control rezervarile abuzive si poate evalua rata de fructificare a unei rezervari (prin transformarea in contract) aferenta unui agent sau client.

Contracte vanzari: sunt acoperite servicii de: inchiriere, intretinere, iluminare, decorare - neutralizare, productie publicitara. Se evidentiaza clar evolutia contractuala prin inregistrarea distincta a actelor aditionale. Este posibila verificarea oricind a interactiunii contractului cu alte contracte prin verificarea suprapunerilor si a incompatibilitatilor (alaturare de branduri concurente). Statistici de valoare complexe cu nenumarate posibilitati de grupare: localitate, tip afisaj, client, tip reclama, etc.

Locatii si Contracte Media: se inregistreaza pentru fiecare locatie succesiunea contractelor media cu toate clauzele lor financiare. Se pot genera rapoarte filtrate pe baza principalelor tipuri de date, inclusiv lista contractelor ce expira intr-un interval. Contractele media stau la baza calculelor comerciale priviind obligatiile de plata si totodata reglementeaza constructia afisajelor (verifica dreptul de a construi un anumit tip de afisaj pe o anumita locatie).

Poze: pentru fiecare fata se pastreaza cate 2 poze dedicate ofertarii. De asemenea se utilizeaza poze martor pentru diferite operatii (decorare, reparatii,etc) si poze de monitorizare.

Afisaje: sunt inregistrate toate afisajele si operatiunile legate de acestea: montaj/demontaj afisaj, montaj/demontaj instalatie iluminare, pornire/oprire iluminare, reparatii, decorari, redecorari, neutralizari. La fiecare operatiune se verifica contextul corespunzator acesteia: daca exista contract media care sa sustina operatia, daca exista contract vanzari, daca afisajul este decorat sau nu. Toate aceste informatii sunt disponibile sub forma de rapoarte complexe, filtrabile si grupabile dupa orice reper. Intre informatiile prelucrate se afla si echipa/firma care a executat lucrarea, consumabilele folosite, magazia din care au provenit acestea precum si informatii de tip text introduse voluntar de catre utilizator.

Decorari: intr-o campanie de decorare, rapiditatea este esentiala. Pentru aceasta aplicatia permite introducerea rapoartelor de pe teren Live, cu un singur click !

Monitorizari: sunt inregistrate monitorizarile afisajelor obtinute atit prin forte proprii cit si prin importul rapoartelor unor firme specializate. O monitorizare contine informatii despre starea afisajului, numele si observatiile monitorului, eventual o poza. Pe baza acestora se construieste harta problemelor unui afisaj care la randul ei permite acordarea de discounturi in momentul calculului automat al facturii catre client. Se pot exporta seturi de poze si rapoarte orientate pe client si contract.

Facturarea: este efectuata automat pe baza contractelor de vanzari. Prin interpretarea acestora se genereaza lista afisajelor vandute pentru perioada facturata cu valoarea exacta pentru fiecare afisaj a serviciului, a taxelor de publicitate si sanatate daca sunt aplicabile. Se pot introduce in factura ajustari globale sau pentru un anumit afisaj, fixe sau procentuale, necesare in urma monitorizarilor sau intelegerilor cu clientul. Se calculeaza de asemenea si facturile aferente serviciilor de decorare - neutralizare si cele referitoare la productia de materiale publicitare. Facturile sunt arhivate si disponibile pentru diverse rapoarte.

Calculul Plati Media: se realizeaza automat pe baza datelor contractuale media, a prezentei fizice a afisajelor si a veniturilor provenite din facturare sau in lipsa acesteia din contractele de vanzari. Sunt acoperite atit platile tip chirie cit si cele aferente iluminarii. Rezultatele calculului sunt arhivate si disponibile in diverse rapoarte sau pentru export spre aplicatii contabile.

 

licentiere si tehnologii